Lokale Energiesamenwerking

Je hebt de ambitie om op lokaal niveau een energiesamenwerkingsverband op te zetten. Je bent een innovatieve grootverbruiker, energieproducent of gebiedsbeheerder en wil de kansen benutten die lokale energie-uitwisseling jou kan bieden. Je hebt de verschillende stakeholders gesproken en er is veel interesse maar hoe nu verder?

Je loopt rond met vragen als: hoe moeten we de rollen verdelen tussen de partijen in het samenwerkingsverband? Wat is de rol van de netbeheerder? Heb ik een energiebedrijf nodig? Welke prijs zal ik mijn partner rekenen voor de duurzame energie die ik niet zelf verbruik? Wie doet de administratieve afhandeling van de energie die wij onderling verhandelen?

Edmij is energiemarkt en -data specialist en helpt je om jouw ambities voor lokale energie uitwisseling te realiseren. Het organiseren van een lokale energiesamenwerking is maatwerk. Vaak weten partijen op hoofdlijnen goed wat ze willen, maar niet op welke manier zij daar invulling aan kunnen geven. Wij maken een plan én voeren het plan voor je uit. Geen jarenlange studies met dure consultants, want wij weten precies wat de mogelijkheden zijn. Zullen we beginnen?

Onze klanten