Functiebeschrijving

Functiebenaming Business Support
Standplaats Ouderkerk a/d Amstel
Salaris en werkweek Op basis van een werkweek van 40 uur kan je rekenen op een brutosalaris tussen de € 3.000 en € 4.000
Parttime werken en gedeeltelijk thuis werken is mogelijk.
Niveau HMBO+/HBO denkniveau

Over Edmij

Wij zijn Edmij: een innovatief Nederlands energiebedrijf opgericht in 2013. Edmij is energieleverancier voor de zakelijke markt en levert stroom tegen dynamische prijzen. Edmij stuurt op honderden locaties elektrische installaties aan om het elektriciteitsnet te balanceren en om congestie te voorkomen. Je kan hierbij denken aan zonnepanelen, windturbines, batterijen, noodstroomaggregaten en allerlei andere installaties.

Wij bieden klanten een “one-stop-shop” voor het benutten van flexibiliteit. Wij zijn namelijk door de landelijke netbeheerder erkend als Balance Responsible Party (BRP), Balance Service Provider (BSP) én Congestion Service Provider (CSP). Verder verhandelen wij zelf stroom van onze klanten als lid van de European Power Exchange (EPEX). Wij gebruiken hiervoor zeer geavanceerde (weer)modellen.

Onze klanten verdienen geld en dragen bij aan de energietransitie. Samen bouwen we aan het energiesysteem van de toekomst!

Business Support

We groeien! En hard ook. We hebben jouw hulp nodig.

Je ondersteunt het (sales)team. Onze huidige klanten hebben veel vragen die we samen gaan beantwoorden. Nieuwe klanten moeten stap voor stap door het onboardingsproces worden begeleid. Dat geldt ook voor de partners met wie wij samenwerken.

Je zorgt ervoor dat alle aangeleverde informatie door de klant compleet is, gecheckt is, en op de juiste plek staat. Jouw werk heeft direct impact voor de klant en de kwaliteit van onze dienstverlening. Jij zorgt dat jouw collega’s direct met de juiste gegevens aan de slag kunnen. Precisie is daarom cruciaal. Jij zorgt dat de gegevens kloppen. Jij bewaakt de kwaliteit!

Daarnaast hebben we ambitie om veel interactiever contact te krijgen met onze huidige klanten. Denk bijvoorbeeld aan informatieavonden, seminars, of nieuwsbrieven over allerlei energietopics. Zie jij je jezelf daar al bij helpen?

Als laatste kunnen we zeker ook hulp gebruiken met het aanbrengen van structuur en verdere proffesionalisering in het accountmanagement.

Alles even op een rijtje:

  • Ondersteunen van het (sales)team door onboarding van klanten te begeleiden.
  • Opnemen van telefoon, beantwoorden van vragen, en doorverwijzen naar juiste persoon.
  • Verzamelen van benodigde gegevens van nieuwe klanten.
  • Regelen van hardware/software zodat Edmij installaties bij klanten kan aansturen.

Voor de duidelijkheid: je bent geen verkoper, je bent de helpende hand voor je collega’s en voor onze klanten! Je brengt structuur, houdt de rust en bewaakt de kwaliteit.

De lijntjes zijn kort, de sfeer is informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Groei je met ons mee naar het volgend niveau?

Wat vragen we van jou

  • Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent geïnteresseerd in de energietransitie.
  • Je staat bekend als gestructureerd en doet je werk graag kwalitatief goed.
  • Je weet wat je kan en biedt proactief hulp aan.
  • Je voelt je van nature betrokken en verantwoordelijk.

Waarden en gedrag

We vinden het belangrijk dat de waarden van onze organisatie ook de jouwe zijn. Je zorgt voor een open sfeer. Je geeft fouten toe, durft twijfel toe te geven, en je bent aanspreekbaar op je eigen gedrag. Je doet wat je zegt, want ‘afspraak is afspraak’ en je geeft betrouwbare en gestructureerde informatie. Je collega’s waarderen je vanwege je betrokkenheid.

Je bent je daarnaast bewust van je impact op het milieu en je probeert je ecologische voetafdruk te verkleinen. Je zet je in om onze klanten te helpen efficiënter met grondstoffen om te gaan.

Ons aanbod

Een fijne werkplek binnen een informele, dynamische en daadkrachtige organisatie met een prachtig gelegen en makkelijk te bereiken kantoor in Ouderkerk aan de Amstel. Ons team is klein en van verschillende leeftijden en persoonlijkheden, maar we hebben allemaal veel aandacht voor het milieu en voor het welzijn van anderen.

Op donderdag hebben we regelmatig een borrel aan onze bar op kantoor, waarbij wij het erg leuk vinden als je daarbij aanwezig bent.

Voor deze functie kan je rekenen op een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand (40-urige werkweek). Dit is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Wij zoeken iemand die ons minimaal 3 dagen per week wil komen versterken.

Er is daarnaast veel ruimte om remote te werken, ook al vinden het we het gezelliger als je op kantoor bent.

Secundaire voorwaarden:

  • Premievrij pensioen
  • Contract voor 12 maanden met 1 maand wettelijke proeftijd
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Bij goede prestaties een bonus uit de onbalansfooienpot!
  • Vergoeding van de reiskosten voor OV
  • Elektrische fiets van de zaak
  • Ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen.

Ben jij de collega die we zoeken?

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met ons kantoor en vragen naar Jeffrey of Jens. Ons nummer is 020 344 96 00.

Word je enthousiast van bovenstaande functiebeschrijving, stuur dan je actuele CV en een korte motivatie naar info@edmij.nl.